lundi 3 décembre 2012

Mes sapins pour Elke kaart een Feestje

Intro pour les néerlandais ^_^
 
Op de site van Elke kaart een feestje is uidaging 143 van start gegaan, met als thema, een kerstkaart maken in NIET traditionnele kleuren.
 
Hier is mijn aandeel ^_^
Bij Connie van Inkspired treasures heb ik de template van de kerstboom gevonden. Ik had nog een mooi scrap papier van Posh posies 'swanky' liggen, en kon dus aan de slag met de NIET traditionnele kerstkleuren. Om de overwegend paarse kleur van het papier naar voren te halen, het ik de basiskaart in paars karton gemaakt. Hier en daar zijn er een paar plekjes van geel op het scrappapier en om die eruit te halen is het achtergrond papier van geel golf karton.
 
de 'sneeuwvlokken' zijn van gekleurde sequins, om in het thema te blijven. Het woord kerst 'Noël' heb ik met de computer geschreven en geprint op een stukje scrappapier. En dit met de LR0191 creatables uit gesneden.
 
et voilà, ik moest nog even wachten op het drogen van de lijm eer ik de foto kon maken, maar zie hieronder mijn kaartje.
 
bedankt voor het bezoekje en ik hoor graag wat jullie ervan vinden
 
* * * * * * * * * * * * * *
 
En surfant sur Internet à la recherche de nouvelles idées, j'ai trouvé ce joli sapin de Noël chez Connie de 'Inkspiredtreasures'
 
Et j'ai vu qu'un nouveau défi a été créé chez Elke Kaart Een Feestje. Créer une carte de Noël sans utilisation des couleurs de Noël standard.
 
Et voilà, j'avais un joli papier scrap de Posh posies 'swanky' qui ne demandait que d'être transformé en sapin de Noël.
 
Pour assortir la base de la carte, j'ai opté pour faire ressortir le côté violet du papier et accentuer les petites touches de jaune du papier scrap en le mettant en évidence sur le fond de la carte avec le carton ondulé. 


 
 
La neige (sequins) est du coup forcément de couleur, pour rester dans le thème du défi. Le mot Noël a été fait sur ordi et j'ai utilisé le Die LR0191 pour le découper.

 
Pour faire un effet de 3d, j'ai donc ajouté des foam 3D de 2mm au milieu des plies.
 
Merci pour votre visite et n'hésitez pas à me laisser un commentaire

2 commentaires:

Jolanda Cuper a dit…

Heel bijzonder die grappige boompjes op een gele achtergrond!
Gezellig dat je meedoet met EKEF
Groetjes Jolanda

Renata van Miltenburg a dit…

Wat een heerlijk vrolijke kerstkaart, hier wordt je toch blij van in dit gure weer! Leuk modelletje boom ook, top.

Fijn dat je meedoet met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata

ps Misschien wil je de woordverificatie uitzetten, dat scheelt ons veel tijd bij het achterlaten van een reactie, thanks!